Logo, brändivärit, symbolit ja ikonit, käyntikortit, erilaiset mainosmateriaalit ja lomakkeet, sekä kaikki muu yritykseen liittyvä visuaalinen aineisto ovat osa yrityksesi ilmettä. Visuaalisella ilmeellä on suuri merkitys, sillä se luo mielikuvan yrityksestäsi, ehkä sen tavasta toimia, asemasta suhteessa kilpailijoihin, jne. Aloittelevalle yrittäjälle voimme suunnitella yritysilmeen alusta asti – tai jos olemassa oleva ilme kaipaa rouheaa uudistusta, niin käärimme mielellämme hihat ja ryhdymme toimeen.

Rsyke Oy:lle suunnittelemamme logo jossa yhdistyy sekä tilaajan, että suunnittelijan visiot mukavalla tavalla. Kaikista pöydällä olleista vaihtoehdoista tämä oli kaikessa yksinkertaisuudessaan se sykähdyttävin.

DJ Suvi B:lle suunniteltiin Suvilla jo valmiina olevaan kuvaan keikkajuliste. Samalla tehtiin tanssiclubi OMG:lle simppeli logo.

Rikulle syntyi uuden yrityksen perustamisen myötä tarve myös uudelle käyntikortille. Meillä oli onneksi hetki sitten yhdessä kuvattu rouhee ruutu miehestä valmiina niin homma oli aika helppoa ja nopeaa saattaa maaliin.

Suomen Poliklinikkasairaanhoitajat ry:lle suunniteltu juhlavuoden logo ja kolmeen osaan taitettava juhlavuoden opintopäivien mainos noudattavat yhtenäistä visuaalista linjaa.

Yritys tarvitsee ilmeensä näköiset asiakirjapohjat. Logon ja sloganin pohjalta teimme yhdessä muutamia vaihtoehtoja sekä Wordiin, että Powerpointiin, joista asiakas valitsi itselleen mieleisimmät versiot käyttöönsä.

Poliklinikka lehden ulkoasua uudistettiin modernimpaan suuntaan ja samalla otettiin hoidettavaksi koko lehden taittotyö.

Kokonaan uusi ilme, vai facelift vanhaan?