Valokuvien ja videoiden lisäksi toteutamme pienempinä projekteina myös nettisivuja, yritysilmeen päivityksiä, markkinointimateriaaleja ja muita visuaalisia töitä. Kysele tarvittaessa, niin tuumaillaan olisiko projekti meille sopiva.

Alla muutamia esimerkkejä tekemisistämme.

LOGOT, FLYERIT, YRITYSILME:

Rsyke Oy:lle suunnittelemamme logo jossa yhdistyy sekä tilaajan, että suunnittelijan visiot mukavalla tavalla. Kaikista pöydällä olleista vaihtoehdoista tämä oli kaikessa yksinkertaisuudessaan se sykähdyttävin.

DJ Suvi B:lle suunniteltiin Suvilla jo valmiina olevaan kuvaan keikkajuliste. Samalla tehtiin tanssiclubi OMG:lle simppeli logo.

Rikulle syntyi uuden yrityksen perustamisen myötä tarve myös uudelle käyntikortille. Meillä oli onneksi hetki sitten yhdessä kuvattu rouhee ruutu miehestä valmiina niin homma oli aika helppoa ja nopeaa saattaa maaliin.

Suomen Poliklinikkasairaanhoitajat ry:lle suunniteltu juhlavuoden logo ja kolmeen osaan taitettava juhlavuoden opintopäivien mainos noudattavat yhtenäistä visuaalista linjaa.

Yritys tarvitsee ilmeensä näköiset asiakirjapohjat. Logon ja sloganin pohjalta teimme yhdessä muutamia vaihtoehtoja sekä Wordiin, että Powerpointiin, joista asiakas valitsi itselleen mieleisimmät versiot käyttöönsä.

Poliklinikka lehden ulkoasua uudistettiin modernimpaan suuntaan ja samalla otettiin hoidettavaksi koko lehden taittotyö.

VERKKOSIVUT:

POLIKLINIKKA-SAIRAANHOITAJAT

POLIKLINIKKA-SAIRAANHOITAJAT

Suomen Poliklinikkasairaanhoitajat ry:n verkkosivut

Toteutimme Suomen Poliklinikkasairaanhoitajat ry:lle uudet verkkosivut ja visuaalisen ilmeen uudistuksen. Visuaalinen ilme noudattaa yhtenäistä linjaa kaikissa yhdistyksen materiaaleissa verkossa, sekä painettuna.

OULUASTANGA.NET

OULUASTANGA.NET

Julkaistu ennen Rouheemedian syntymää

Astangajooga Oulu Ry halusi uudet, yksinkertaisemmat verkkosivut vanhojen, hieman hankalasti ylläpidettävien tilalle. Vanha ohjelmointiosaamista vaativa viritys korvattiin nykyaikaisemmalla ja helpommin omaksuttavalla WordPress julkaisujärjestelmällä. Yhdistyksen jäsenet pystyvät nyt ylläpitämään sivuston sisältöä ja ulkoasua omakätisesti julkaisujärjestelmän tarjoamien työkalujen avulla.

ACUUTTI APU

ACUUTTI APU

Julkaistu ennen Rouheemedian syntymää

Acuutti- apu ry:lle rakennettiin yksinkertaiset verkkosivut joista löytyy perusasiat yhdistyksestä. Sivuston sisältöä ei ole tarve päivittää säännöllisesti mutta julkaisualustan tulee olla päivitetty, varmistettu ja toimintakuntoinen.

Työn alla.

Työn alla.

Julkaistaan syksyllä!

Uuden yrityksen sivut. Sivuilla tuotteet ja palvelut hinnastoineen, tietoa yrityksestä ja yrittäjistä sekä yhteydenottolomake.