Nykyaikaisin työkaluin toteutetut nettisivut skaalautuvat responsiivisina mukavasti kaikkiin päätelaitteisiin niin työpöydällä kuin housun tai takin taskussa. Ulkoasun hiomme yhdessä asiakkaan kanssa joko uuden tai olemassa olevan sisällön ympärille yrityksen ilmeen mukaiseksi.

VERKKOSIVUT KUUKAUSIHINNALLA – TAI KERTAHANKINTANA

Voimme tehdä yrityksellesi nettisivut joko kuukausimaksullisena tai kertamaksulla. Kun valitset kuukausimaksullisen version, niin webhotelli, julkaisujärjestelmän päivitykset ja ylläpito, sekä verkkosivuston varmuuskopiointi sisältyvät kuukausimaksuun. Kaikki hinnat määräytyvät tietysti sivuston laajuuden ja ominaisuuksien mukaan.

Alla kuvitteellisia esimerkkisivustoja vierailtavaksesi – ja valintaasi helpottamaan.

Solo - alkaen 49e/kk

Solo - alkaen 49e/kk

Kaikki tarvittava yhdellä ainoalla sivulla!

Mahdutimme kaiken tarvittavan yhdelle staattiselle sivulle. Yksinkertainen on kaunista ja kaikki tarvittava informaatio löytyy yhdellä silmäyksellä.

Duo - alkaen 59e/kk

Duo - alkaen 59e/kk

Yhteydenottosivua tai hinnastoa tarvitsevalle.

Kahden sivun ihme palveluiden ja/tai tuotteiden esittelyyn ja myymiseen. Etusivun lisäksi joko yhteydenottolomake monisanaisempia kyselyitä ja tiedusteluja varten tai hinnasto.

Trio - alkaen 79e/kk

Trio - alkaen 79e/kk

Ajanvarausjärjestelmää kaipaavalle.

Kolme sivua joilla esitellä tuotteet ja/tai palvelut, etusivun lisäksi voit valita esim. hinnaston, yhteyslomakeeen tai ajanvarausjärjestelmän.

Shop - alkaen 1200eur

Shop - alkaen 1200eur

Pieni verkkokauppa kasvatettavaksi.

Verkkokauppa omina verkkosivuina – tai osana muuta sivustoa.

Kuukausimaksullisille tuotteille tehdään aina 6kk määräaikainen sopimus, jonka päätyttyä sopimus on voimassa toistaiseksi, tai irtisanottavissa 2kk irtisanomisajalla.

Kaikki hinnat alv0.

Hinnat eivät sisällä matka- ja majoituskuluja.

TOTEUTTAMIAMME VERKKOSIVUJA

ACUUTTI APU

ACUUTTI APU

Julkaistu ennen Rouheemedian syntymää

Acuutti- apu ry:lle rakennettiin yksinkertaiset verkkosivut joista löytyy perusasiat yhdistyksestä. Sivuston sisältöä ei ole tarve päivittää säännöllisesti mutta julkaisualustan tulee olla päivitetty, varmistettu ja toimintakuntoinen.

OULUASTANGA.NET

OULUASTANGA.NET

Julkaistu ennen Rouheemedian syntymää

Astangajooga Oulu Ry halusi uudet, yksinkertaisemmat verkkosivut vanhojen, hieman hankalasti ylläpidettävien tilalle. Vanha ohjelmointiosaamista vaativa viritys korvattiin nykyaikaisemmalla ja helpommin omaksuttavalla WordPress julkaisujärjestelmällä. Yhdistyksen jäsenet pystyvät nyt ylläpitämään sivuston sisältöä ja ulkoasua omakätisesti julkaisujärjestelmän tarjoamien työkalujen avulla.

Työn alla

Työn alla

Valmis. Odottaa julkaisua.

Yrittäjäkonkarin uuden yrityksen sivut. Etusivulla yrityksen ja yrittäjän lyhyt esittely, lisäsivuilla tuotteet ja hinnasto, kumppanit, historiatietoa yrittäjän taipaleesta, asiakaspalautteita, yhteyslomake ja -tiedot, viikottain päivittyvä blogi täynnä viisaita sanoja sekä linkit sosiaalisen median sivuille.

Työn alla.

Työn alla.

Julkaistaan syksyllä!

Uuden yrityksen sivut. Sivuilla tuotteet ja palvelut hinnastoineen, tietoa yrityksestä ja yrittäjistä sekä yhteydenottolomake.

Saammeko tehdä teidän sivustonne seuraavaksi?